online

Ontvang je trainingen online, en train in je eigen sportschool

Progressie

Door het wekelijks bijhouden van je progressie, boek je snel en verantwoordelijk resultaat.

modulair

Voeding, training & mindset de basis van jouw leefstijl.

maatwerk

Geen standaard schema’s maar persoonlijke plannen om jouw doel te behalen.

Waarom kiezen voor kick-ass?

Als coaches komen wij altijd nog veel dezelfde verhalen tegen. Vrouwen en mannen die shake diëten gevolgd hebben, 100 diëten hebben geprobeerd en zichzelf steeds naar de sportschool slepen op 1200 kcal per dag.

Wij hebben al honderden mannen en vrouwen geholpen naar een blijvend resultaat en wij zagen al snel een patroon. Waar ging het fout? Niet door gebrek aan motivatie of wilskracht, maar de methode. Omdat er zoveel onzin te vinden is online. Dat veranderd nu.

In ons KICKASS LIFESTYLE TRAJECT & KICKASS LIFESTYLE PLAN vertellen wij jou hoe het wel zit!


WIL JIJ VOOR EENS EN ALTIJD ECHT LEKKER IN JE VEL ZITTEN?

Jij bent een man of vrouw die volop geniet van het leven. Je hebt leuke vrienden, een geweldige partner en bent heel blij met wat je doet. Alles onder controle, behalve je gewicht. Van dieet naar dieet, maar niks werkt. Niet voor lang… Afvallen is niet eens echt het probleem, maar ook echt blij zijn en dit volhouden. Dat is jouw grootste uitdaging. Je wilt zo graag lekker in je vel zitten, maar het lukt gewoon niet. Hoe vaak zeg jij hardop JA?

HERKEN JE DIT?

• Je bent al zo vaak opnieuw begonnen met een dieet. Elke keer houd je het een tijdje vol, maar val je daarna weer terug in oude gewoontes?
• Geef je het na een paar dagen op, omdat je steeds met een knorrende buik in bed ligt.
• Het is frustrerend! Je wilt wel maar het lukt gewoon niet.
• Je vraagt je af of het wel wat voor jouw is? Misschien kan jij het gewoon niet?
• Je blijft aanrommelen, probeert het een na het andere en het resultaat blijft uit.

HOE VAAK HEB JIJ NU HARDOP JA GEZEGD?

Ja 5 keer?, wij Steven en Kristel gaan jouw helpen. Beide zijn wij al vele jaren actief in de sportwereld en dagelijks bezig met voeding, training en mindset. Samen hebben wij een uniek programma ontworpen die voor iedereen geschikt is, waar al onze ervaringen in verwerkt zijn.

Hierdoor kunnen wij mannen en vrouwen helpen met verschillende doelen, zoals afvallen, spiermassa opbouwen, fit en gezond worden, revalideren en vrouwen tijdens en na de zwangerschap begeleiden.


Uniek programma voor iedereen.

In de afgelopen jaren hebben wij zoveel redenen gehoord waarom het niet lukt om af te vallen, en het is allemaal onzin. Zoals dat brood je dik maakt, koolhydraten zijn de boos doeners, je moet veel cardio doen om af te vallen en het is normaal dat je de hele dag honger hebt als je wilt afvallen. Dit allemaal is niet waar.

Wat wij willen is jullie de waarheid vertellen en resultaten boeken. Door jullie te leren en bewust te laten worden wat de juiste voeding is, hoe je moet trainen en hoe jezelf jou persoonlijke zwakste schakel kunt versterken of zelfs kan uitschakelen.

Wij gaan je helpen om dit te bereiken, wij gaan samen grote stappen zetten en voor altijd afrekenen met die kilo’s. Niet door minder te eten, maar door beter te eten. En lekker te eten – vooral heel lekker eten!!

Na die maanden dat je een van onze lifestyle trajecten of plan gevolgd hebt. Ben je niet alleen kilo’s kwijt, maar je voelt je ook gewoon veel beter. Je kunt voor de spiegel staan en echt tevreden zijn met wie je ziet. Je bent gezond, je hebt energie en je voelt je super fit!


voeding

Je hebt geleerd bewuste keuzes te maken en kan genieten van lekker eten, zonder meteen kilo’s aan te komen.
Ongezond is niet slecht en je hebt een heerlijke balans. Je geniet van alles en dat stemmetje in je hoofd is verdwenen. 

training

Je weet nu hoe je in de sportschool moet trainen, en je ziet je lichaam nog steeds wekelijks veranderen.
Laat de rest maar lekker tobben. Jij weet waar je mee bezig bent, en jij boekt progressie en dat zie je!

mindset

Je zit lekker in je vel en dat zie je terug in je zelfvertrouwen. Je laat je niet meer tegenhouden door “wat denkt (X) wel niet. Je zal sommige dingen nog zeker spannend vinden om te doen, maar wat maakt het uit, doe het en je zelfvertrouwen groeit weer een stap!

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Je wagentje is leegTerug naar de winkel