Kickass Lifestyle Plan

Wil bij jou het afvallen ook maar niet lukken? Ervaar jij het jojo effect, weet je niet meer wat je moet eten, of hoe jouw dag er uit kan zien? Wij hebben speciaal voor jullie dit KICKASS LIFESTYLE PLAN uitgeschreven voor jou!

Dit plan kun je levenslang gebruiken zonder dat het eentonig word!

Het 8 weken KICKASS LIFESTYLEPLAN is geen dieet! We werken aan jouw voedingspatroon, aan jouw eetgewoontes en gaan over naar permanent resultaat. Weg met het gejojo en de eeuwige strijd met de kilo’s. We gaan voor een nieuwe KICKASS LIFESTYLE!

Het KICKASS Lifestyle voedingsplan biedt jou:

• 8 Weekmenu’s om op een gezonde en verantwoordelijke manier af te vallen. Deze schema’s zijn gevarieerd en gebalanceerd. Je eet alleen voeding die jij lekker vindt.
• Wissellijsten met producten om het plan in te delen naar jouw eigen wensen. Jij bent de chef over wat je eet, zodat het helemaal in jouw levensstijl past.
• Mindset opdrachten, want afvallen is niet alleen een fysieke verandering. Het is ook een mentaal stukje dit zal je merken tijdens het afvalproces. Daarbij helpen wij jou graag.
• Vele tips en antwoorden, zodat je zorgeloos kan starten met het plan.
• Levenslang toegang tot onze online community. Je staat er niet alleen voor! Wij zijn er om jou te steunen in onze gesloten facebook community groep. Hier geven wij tips over voeding, training, mindset en het KICKASS LIFESTYLE PLAN. Ook kun je hier terecht voor al je vragen en kun je connecties maken met anderen die het KICKASS LIFESTYLE PLAN volgen.

Duur programma: 8 weken


MEEST GESTELDE VRAGEN KICKASS LIFESTYLE TRAJECT
Moet ik tijdens het KICKASS LIFESTYLE PLAN in een sportschool trainen?

Nee, dit is niet noodzakelijk, mag uiteraard wel.

Kan ik een persoonlijke trainingsschema op maat laten maken naast dit plan?

Dit kan zeker, vraag het trainingsschema aan via de webshop en je ontvangt van ons een mail waar wij naar je doelen en wensen vragen. Vanuit daar gaan wij een persoonlijke schema op maat maken. Binnen 5 dagen ontvang je het trainingsschema

Is dit programma te combineren met dag- en nachtdiensten?

Ja, je kan dit programma’s combineren met dag- en nachtdiensten.

Is het KICKASS LIFESTYLE PLAN een pdf of E-book

Ja klopt, de mannen en vrouwen versie zijn beide e-books. Heb je deze besteld, je kan ze maximaal 3 keer downloaden dus sla de e-book gelijk goed op zodat je deze altijd bij de hand hebt.

Kan je het KICKASS LIFESTYLE PLAN samen met je partner doen?

Dat kan zeker, de mannen en vrouwen versie bevatten als avondeten dezelfde maaltijden zo kan je voor beide het zelfde bereiden!

Ik heb een blessure kan ik dan KICKASS LIFESTYLE PLAN volgen?

Dit kan zeker, dit plan is volledig gericht op voeding.

Word ik gesupporterd in het KICKASS LIFESTYLE PLAN?

Zeker! En dit vind ik heel belangrijk onderdeel! In maximaal 24 uur wordt je toegevoegd in een besloten Facebookgroep waar alle deelnemers aan deelnemen. Op deze pagina geef ik je tips en kan je mij elke vraag stellen die je hebt welke ik binnen 24 uur reageer. Ook kan je op de pagina elkaar motiveren, en ervaringen & resultaten delen!

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Je wagentje is leegTerug naar de winkel